Berkenaan Ulasan Buku

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Terima kasih dan selamat datang ke blog kupasan ini sebuah blog ulasan buku-buku terutama buku-buku motivasi dan bisnes.

Apa yang saya ulas di sini bukanlah terus saya cedok dari keterangan ringkas terus dari laman web penerbit-penerbit buku. Jika ia adalah sama ini kerana saya dapatkan terus dari buku tersebut. Apa yang di ulas di blog ini semuanya buku-buku yang saya telah miliki dan baca.

Buku-buku ini apabila saya ulas tidak ada perjanjian atau imbuhan yang saya terima dari penerbit atau penulisnya. Dan saya tidak pernah memintanya pun sebagai tujuan mempromosi buku-buku tersebut. Semuanya saya niat untuk berkongsi dan ikhlas semata-mata.

Sekian dari saya. Selamat membaca!
"Buku adalah harta yang tidak ternilai harganya" - Jom, kita membaca..!


Yang Ikhlas,

Hairizal Hamidon a.k.a Jaigoku
Penulis Blog - www.kupasan.blogspot.com
www.hairizal.com

Profil Saya

Profil Saya
Klik Imej Saya!

Blog Archive

Profil Admin

Foto Saya
Hairizal Hamidon
Saya suka untuk menjadi guru walaupun saya bukan seorang guru sekolah. Seorang guru adalah mendidik dan mencurahkan ilmu. Begitu juga dengan saya. 

Minat saya dalam ilmu kesenian, keagamaan, motivasi dan bisnes. Walau bagaimanapun saya dapat curahkan ilmu lebih kepada blog dan yang aktif adalah dalam kesenian di www.j-reka.com dan ilmu motivasi bisnes di www.hairizal.com

Saya banyak membaca buku-buku berkaitan yang saya minat, pergi bengkel dan seminar dan belajar dari mentor atau sifu yang hebat dalam bidang-bidang tersebut.
Lihat profil lengkap saya

Rakan Mengikuti Blog

Hak Cipta Terpelihara. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Rakan Sedang Online